Cum cumpăr?

 

 

Cum cumpăr?

Pentru a vedea lista produselor disponibile, apăsaţi pe butonul produse. Aici veţi găsi trei categorii de mâncare pentru câini.

Pentru a comanda unul dintre produsele noastre, apăsaţi pe butonul "detalii produs" , situat în dreptul produsului dorit.

 

Veţi fi direcţionat pe o pagină unde găsiţi detalii despre produsul dorit, recomandări şi un buton care vă ajută să selectaţi cantitatea dorită şi preţul aferent produsului selectat.  Se alege cantitatea dorită şi se dă click pe butonul "Adaugă în coş".

 

Veţi fi redirecţionat pe o pagină unde găsiți trei butoane: “Continuă cumpărăturile”  - vă va întoarce în categoria aleasă pentru a continua cumpărăturile , "Actualizează coşul"  - în cazul în care nu apar toate produsele în coş, "Goleşte coşul" -  dacă doriți să se şteargă toate  produsele din coşul de cumpărături.

 

Pe aceeaşi pagină, găsiţi un box în care puteţi introduce codul pentru discount, în cazul în care beneficiaţi de un cupon de reducere.

 

Mai jos, puteți observa totalul comenzii dumneavoastră şi butonul "Finalizează comanda".

 

Acest buton vă va redirecţiona spre o pagină unde sunteţi rugat să vă faceţi cont, dacă nu v-aţi înscris deja sau puteţi comanda şi fără înregistrare,

 

Apoi apăsați butonul "Continuă",  care vă va arăta informaţiile despre facturare și trebuie să completaţi câmpurile cu datele personale.

 

 

Se apasă butonul "Continuă" și veţi fi direcţionat la "Metoda de livrare". Livrarea se realizează  prin curier,  care ajunge la dumneavoastră în 24 - 48 de ore. Transportul este gratuit.

 

  

Butonul "Continuă" vă va redirecţiona către pagina "Informaţii despre plată". Aici aveţi două opţiuni: "Ramburs" şi "PayPal". Bifaţi opţiunea dorită şi apoi click pe  butonul "Continuă".

 

 

Dacă bifaţi opţiunea de plată prin PayPal, veţi fi direcţionat către pagina PayPal unde este nevoie să introduceţi datele necesare.

Dacă nu doriţi să plătiţi cu cardul, bifaţi opţiunea "Ramburs" şi daţi click pe butonul  "Continuă".

După ce veţi da click,  vor apărea detaliile despre comandă şi puteți apasă butonul "Finalizează comanda"

 

 

Și în acest moment se poate modifica coşul de cumpărături, dacă daţi click pe "Ai uitat să cumperi ceva? Modifică coşul".
După ce aţi apăsat butonul "Finalizează comanda",  veţi primi un email pentru confirmarea comenzii şi un mesaj pe pagina site-ului: "Comanda dvs. a fost primită".

Dacă doriţi să continuaţi cumpărăturile, apăsaţi butonul "Continuă cumpărăturile".

 

 Spor la cumpărături!