Bucureşti: Clinica veterinară Di-vet
Calea Crângaşi, nr. 4
Calea Dorobanţi (str. Tudor Vianu, nr. 3)
Blv. Lacul Tei-Pastorului, nr. 3
Timpuri noi - str. Foişorului, nr.135-137

Iaşi: Inter Service Vet SRL
Farmacie veterinară: str. Bacinski, nr. 9, bl. CL 4, sc. C (lângă Billa )
Farmacie veterinară: str Alexandru cel Bun,  nr. 1414 (lângă piaţă )

Bistriţa: Zoohobby SRL
Pet shop: str. Dornei, nr. 24

Tîrgu-Mureş: Clinică veterinară R&R
Blv. 22 Decembrie, nr. 53 B

Cluj: Croma Impex
Farmacie veterinară: Blv.  21 Decembrie, nr. 148
Farmacie veterinară: str. Siretului, nr. 20

Râmnicu Vâlcea: Şcoala de dresaj canin
tel. 0745.557.501

Ploieşti: Pet Shop
str. Roşiori, nr. 1 A

Ce ne face diferiți?

Ce ne face

Diferiți?

Alegerea hranei potrivite câinelui dumneavoastră are o desosebită importanță, întrucât aceasta îi asigură o condiție de vârf. Nu există niciun motiv pentru care animalul să nu mănânce la fel de bine ca dumneavoastră . Acesta este motivul pentru care noi, cei de la SALTERS, am dezvoltat o hrană care nu este doar testată științific, ci și avizată veterinar.

Fiecare ingredient este atent selecționat manual, având drept sursă hrană destinată consumului uman. Folosim doar ingrediente naturale pure, dintre cele mai sănătoase, fără conservanți, coloranți sau arome artificiale. Folosim carne proaspătă de pui, ulei de măsline extra virgin, orez integral, porumb selecționat și praf de ouă integrale.

Toate acestea ne fac sarcina mult mai dificilă, dar credem că merită. Este unica modalitate de a furniza câinelui dumneavoastră o hrană pe cât de sănătoasă, pe atât de palatabilă.

Un sfat al consultantului nostru veterinar

Un sfat al consultantului

Nostru veterinar

În numeroșii ani de experiență în domeniul chirurgiei veterinare, am tratat câini suferind de o gamă largă de afecțiuni legate de alimentație, incluzând probleme enterice și alergice, stări patologice ale pielii și blănii, dar și obezitate. Mulți dintre aceștia au fost tratați cu succes doar oferindu-le deținătorilor consultanță și sfaturi  în ceea ce privește o alimentație sănătoasă. Atât din studiile clinice, cât și ca deținător de câine, am ajuns la concluzia că o dietă de calitate, echilibrată nutrițional, joacă un rol esențial pentru o formă optimă și o viață sănătoasă.

Hrana Salters a fost creată, în mod special, pentru asigurarea sănătății câinelui dumneavoastră. Bazată pe recomandările Consiliului de Cercetare Naturală, hrana a fost concepută de experți nutriționiști și de medici veterinari. Hrana Salters este obținută din ingrediente de cea mai înaltă calitate și nu conține arome, coloranți sau conservanți artificiali.

Calitate garantată

Ce spun

Clienții noștri

Calitate

Garantată

Acordăm întreaga atenție rețetelor SALTERS, astfel încât câinii dumneavoastră să beneficieze de o dietă complet echilibrată și foarte sănătoasă.

Selecționăm cele mai bune ingrediente și fabricăm produsele SALTERS în instalațiile proprii, aplicând la fiecare etapă, cel mai înalt nivel de control al calității. Puteți fi sigur că, folosind SALTERS,  faceți cea mai bună alegere pentru câinele dumneavoastră.

 

Stephen Salter, Director

Cele mai bune igrediente

Cele mai bune ingrediente

O reușită!

Hrana Salters conține doar cele mai bune ingrediente, special selectate și testate de către echipa noastră de control al calității.

PUIUL proaspăt preparat constituie o sursă ușor digerabilă de proteine și asigură o palatabilitate excelentă. BOABELE DE OREZ ROTUND INTEGRAL și PORUMBUL atent selecționate sunt măcinate și fierte ușor, pentru a asigura o digestibilitate maximă. OUĂLE integrale deshidratate sporesc calitatea proteică generală.

Amestecul unic de GRĂSIMI DE PUI, ULEI DE IN ȘI ULEI DE MĂSLINE EXTRAVIRGIN asigură echilibrul optim de acizi grași Omega - 6 și Omega - 3, pentru o piele și o blană sănătoase. Includerea PULPEI DE SFECLĂ, o sursă de fibre de calitate, menține intestinele sănătoase. ALGELE bogate în iod constituie o sursă naturală de minerale. Adaosul de VITAMINA E, un antioxidant natural, ajută la stimularea sistemului imunitar al câinilor, protejându-i împotriva afecțiunilor și bolilor.

Când toate acele ingrediente sănătoase sunt echilibrate cu o cantitate optimă de vitamine, minerale și oligoelemente, rezultatul constă într-o hrană pentru câini de o calitate remarcabilă.

• Carne de pui pentru o digestie ușoară, vitalitate, formă optimă și palatabilitate maximă;
• Echilibru optim al proteinelor esențiale, al vitaminelor și mineralelor, pentru a asigura o creștere sănătoasă a oaselor, dinților și a mușchilor;
• Îmbogățit cu ulei de măsline extra virgin, cunoscut pentru efectele sale protectoare și terapeutice;
• Conținut optim de acizi grași Omega-3 și Omega - 6, pentru a ajuta vindecarea și regenerarea naturală și pentru a asigura o piele și o blană sănătoase;
• Adaos de vitamina E, un antioxidant natural, care ajută la stimularea sistemului imunitar al câinilor, protejându-i împotriva afecțiunilor și bolilor.

Produse Salters

Produsele

Salters

Salters Puppy

Puppy Food

Hrană pentru căței

Salters Puppy Food este un sortiment nutrițional complet și perfect echilibrat pentru alimentația câinilor, cu...
Detalii produs

Salters Energy

Canine Energy

Pentru câini activi

Salters Canine Energy este un sortiment nutriţional complet şi perfect echilibrat, ce conține o formulă...

Detalii produs

Salters Senior

Canine Senior

Pentru câini în vârstă sau mai puțini activi

Salters Canine Senior este un sortiment nutriţional complet şi perfect echilibrat pentru alimentaţia câinilor,...
Detalii produs

Salters Maintenance

Canine Maintenance

Întreținere pentru câini adulți

Salters Canine Maintenance este un sortiment nutriţional complet şi perfect echilibrat, având o formulă...
Detalii produs