Salters Puppy

Salters

Puppy Food

Salters Puppy Food este un sortiment nutrițional complet și perfect echilibrat pentru alimentația câinilor, cu o formulă specială care asigură o nutriție optimă cățeilor aparținând oricărei rase.
Cerinţele nutriţionale ale căţeilor sunt deosebit de exigente. Dezvoltarea acestora pe parcursul vieţii adulte depinde în mare măsură de calitatea hranei primite în timpul primului an de viaţă.
Formula unică a produsului SALTERS se bazează pe un echilibru perfect între proteine de calitate excepţională, uleiuri, grăsimi şi carbohidraţi, dar şi pe acele vitamine esenţiale şi minerale, care sunt atât de importante în acest stadiu timpuriu al vieţii. Pentru că este atât de digerabil, Salters Puppy Food poate fi administrat de la vârsta de trei - patru săptămâni, oferind căţeilor cel mai bun start în viaţă.

Pret
345 RON
Gramaj
Recomandari

SALTERS poate fi administrată în stare uscată sau umezită în apă caldă, în funcție de preferințe, iar doza zilnică recomandată poate fi administrată în una, două sau trei mese. Utilizați ghidul privind necesarul zilnic al câinilor dumneavoastră, dar rețineți faptul că nevoile individuale pot oscila în funcție de vârstă, temperament, sex și de nivelul de activitate. Când se trece pe hrana SALTERS, se introduce noua hrană treptat, pe parcursul unei perioade de șapte - zece zile, apoi se ajustează astfel încât să se mențină greutatea normală a câinelui dumneavoastră. Se va furniza în permanență o cantitate suficientă de apă curată și proaspătă.

Ingrediente
Recomandări privind hrănirea
Valori estimate ale conținutului de nutrienți

Utilizați tabelul de mai jos drept ghid, în ceea ce privește cerințele zilnice de hrană pentru cățeii dumneavoastră. La înţărcare, împărțiți necesarul zilnic total de hrană în patru sau cinci mese. Înmuiați hrana în apă fierbinte, amestecând-o până obțineți consistența unui terci moale, apoi lăsați amestecul să se răcească până la temperatura corpului înainte de hrănire. Pe măsură ce cățeii dumneavoastră cresc, reduceți numărul meselor la trei, până la vârsta de șase luni, și la două, după această vârstă. Hrana va fi înmuiată tot mai puțin și poate fi administrată în stare uscată după șase luni, conform preferințelor câinelui dumneavoastră. În mod permanent, cățeilor trebuie să le fie ușor accesibilă apa proaspătă și curată.

Ghid de hrănire